Zadnje novice

Proizvajalci perutnine danes na trgu z mesom »Izbrana kakovost – Slovenija« Pivka perutninarstvo prva že s tretjo shemo kakovosti

19 december 2016

Proizvajalci perutnine danes na trgu z mesom »Izbrana kakovost – Slovenija« Pivka perutninarstvo prva že s tretjo shemo kakovosti.

Trije največji proizvajalci perutninskega mesa Pivka perutninarstvo, Panvita ter Perutnina Ptuj, so prvi v sektorju mesa izpolnili pogoje za označevanje perutninskega mesa z znakom »Izbrana kakovost – Slovenija«. Projekt je rezultat večletnega tesnega sodelovanja države ter...

več ...

Pivka izstopa izmed vseh proizvajalcev živilskih izdelkov

30 september 2016

Pivka izstopa  izmed  vseh proizvajalcev živilskih izdelkov

Pivka je vrhunski in inovativni ponudnik predvsem piščančjega mesa ter izdelkov. Zaradi široke ponudbe mesa in izdelkov je slogan Pivke – Vsak dan nekaj dobrega. Pri proizvodnji in razvoju daje podjetje prednost zagotavljanju zdrave, varne in okusne hrane ter skrbi za okolje in naravne vire.

več ...

Po primorsko – kulinarično doživetje v središču slovenske prestolnice

16 september 2016

Po primorsko – kulinarično doživetje v središču slovenske prestolnice

Danes v centru Ljubljane diši po primorskih jedeh in vinih. V tednu, ko praznujemo dan vrnitve Primorske k matični domovini, v starem mestnem jedru Ljubljane že drugo leto zapored poteka prireditev v organizaciji primorskih živilskih podjetij in kmetijskih zadrug pod pokroviteljstvom Mestne občine Ljubljana.

več ...

Naše znamke


Naše znamkePoveži se z nami


Stopi v stik z nami ali pa nam sledi na socialnih omrežjih!