Recepti

Nadevane piščančje prsi, pire iz sladkega krompirja in čebule ter sotirana zelenjava

S piščančjim mesom

Piščančje prsi lepo oblikujemo in v njih z ostrim nožem naredimo globoko zarezo, da ustvarimo žepek, ki ga bomo nadevali. Odrezke mesa skupaj z beljaki, mlado čebulico in smetano zmeljemo v gladko zmes...

več ...

Piščanjčja rulada s korenjem in blitvo na kostanjevem pireju

S piščančjim mesom

Iz piščančjih prsi odrežemo dva tanjša zrezka, ki ju posolimo in popopramo. V loncu zavremo vodo in vanjo dodamo piščančjo prsno kost, narezano korenje (rumeno in oranžno) ter pustimo, da vre 8 minut...

več ...

V pršut ovite nadevane piščančje prsi, tortelini in smetanova omaka

S piščančjim mesom

Pivka piščančje prsi razrežemo na polovičke. V vsako polovičko naredimo globoko zarezo oziroma "luknjo", ki jo napolnimo z mešanico popraženih sesekljanih šampinjonov in čebule, začimb ter smetane. Prsi lepo začinimo in ovijemo z rezinami pršuta...

več ...

Pišče namašeno z raki

S piščančjim mesom

Pivka piščanca operemo in dobro osušimo s papirnatimi brisačkami. Nato ga izkoščičimo in meso dobro natremo s soljo in poprom. ...

več ...

Puranje prsi v krompirjevi srajčki s kolerabno prilogo

S puranjim mesom

Oba beljaka, ki ju potrebujemo za krompirjevo oblogo, stepemo v čvrst sneg. Krompir narežemo najprej na 3 mm debele rezine, nato pa na ozke trakove. Narezan krompir dodamo k snegu, začinimo s soljo in...

več ...

Naše znamke


Naše znamke




Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!