Piščančje hrenovke Njami brez E

Energijska vrednost: 240 kcal/1015 kJ
Maščobe: 19 g - od tega nasičene maščobe: 5,7 g; večkrat nenasičene maščobe: 6,1 g
Ogljikovi hidrati: 3,2 g - od tega sladkorji: 0,5 g
Beljakovine: 14 g
Sol: 1,5 g
Omega 3 maščobne kisline: 1,1 g; Omega 6 maščobne kisline: 4,5 g; razmerje Omega 6/Omega 3 - 4,5:1
Povprečna energijska vrednost na 100 g živila.
Maščobe so pomemben vir energije, omogočajo topnost posameznih vitaminov in pripomorejo k okusu hrane.
Ogljikovi hidrati so zelo pomembna sestavina vsake uravnotežene prehrane, saj so osnovni vir energije in pomagajo pri presnovi proteinov in maščob.
Beljakovine (oz. proteini) sodijo med makro hranila, saj jih je s hrano potrebno zaužiti v večjih količinah in telesu predstavljajo vir energije.
Sol ima pomemben vpliva na presnovo, proizvodnjo hormonov in delovanje nekaterih možganskih funkcij.
Omega 6 in Omega 3 so v ugodnem razmerju (4,5:1), kar je ključno za naše zdravje. V običajnem piščančjem mesu je razmerje 10:1.
Energijska vrednost: 240 kcal/1015 kJ
Povprečna energijska vrednost na 100 g živila.
Maščobe: 19 g - od tega nasičene maščobe: 5,7 g; večkrat nenasičene maščobe: 6,1 g
Maščobe so pomemben vir energije, omogočajo topnost posameznih vitaminov in pripomorejo k okusu hrane.
Ogljikovi hidrati: 3,2 g - od tega sladkorji: 0,5 g
Ogljikovi hidrati so zelo pomembna sestavina vsake uravnotežene prehrane, saj so osnovni vir energije in pomagajo pri presnovi proteinov in maščob.
Beljakovine: 14 g
Beljakovine (oz. proteini) sodijo med makro hranila, saj jih je s hrano potrebno zaužiti v večjih količinah in telesu predstavljajo vir energije.
Sol: 1,5 g
Sol ima pomemben vpliva na presnovo, proizvodnjo hormonov in delovanje nekaterih možganskih funkcij.
Omega 3 maščobne kisline: 1,1 g; Omega 6 maščobne kisline: 4,5 g; razmerje Omega 6/Omega 3 - 4,5:1
Omega 6 in Omega 3 so v ugodnem razmerju (4,5:1), kar je ključno za naše zdravje. V običajnem piščančjem mesu je razmerje 10:1.
Nasvet za Pivka moment
Pripravili smo jih iz izbranih naravnih začimb, brez konzervansov (brez E). Zaradi pasterizacije in vakuumske embalaže je njihova obstojnost ohranjena do 90 dni. Vsebujejo omega3 in omega 6 maščobne kisline, ki so v kontroliranem razmerju. Njihova kakovost je spremljana in nadzorovana tudi s strani neodvisne organizacije za certificiranje. Vse hrenovke Njami so vključene v nacionalno shemo Višja kakovost.
Kaj pa je tvoj #pivkamoment?