Balinarski klub Košana

22 julij 2017

Pivka perutninarstvo z veseljem sodeluje v razvoju regije. Pomemben del je tudi sodelovanje z društvi in klubi v neposredni bližini, kamor se v veliki meri vključujejo zaposleni in upokojeni delavci podjetja. Dogajanje v Balinarskem klubu Pivka je vedno zelo pestro. Predsednica kluba Marija Smrdelj skrbi, da so vse rekreativne aktivnosti vedno tudi priložnost za prijetno druženje med lokalnimi prebivalci, društvi iz bližnjih in daljnih krajev in celo zamejstva. Tekme so priložnost tudi za raziskovanje novih krajev.

Balinarski klub Košana, katerega glavni sponzor je lokalno podjetje Pivka perutninarstvo d.d., je v soboto, 22. julija 2017 na balinišču BK Košana organiziral že 11. ženski balinarski turnir.

»Turnirja se je udeležilo 12 ekip iz balinarskih klubov Deskle, Kanal, Tržiška Bistrica, Oro Met Pivka, Hrpelje, Divača, Povir, Antena Portorož, Rovna, Repentabor, iz Hrvaške ekipa BK Lovran ter domača ekipa BK Košana. Prvo mesto so po napetih tekmah zasedle balinarke iz BK Divača, drugo mesto balinarke iz BK Rovna, tretje mesto balinarke BK Antena Portorož in četrto mesto balinarke iz BK Povir. Priznanje za naj bližavko je prejela gospa Ivanka iz BK Lovran. Za pomoč pri organizaciji turnirja se zahvaljujemo glavnemu sponzorju Balinarskega kluba Košana podjetju Pivka perutninarstvo d.d.«


Marija Smrdelj, predsednica Balinarskega kluba Košana.V soboto, 29.7.2017 se je na balinišču Balinarskega kluba Košana ovijal mednarodni balinarski turnir, katerega so se udeležile ekipe iz balinarskih klubov Hrpelje Kozina, Katarina Novokračine, Oljka Škofije, Obrov, Oro Met Pivka, Ilirska Bistrica, dve domači ekipi iz Košane ter gostje iz sosednje Hrvaške iz Balinarskega kluba Poljane in Frankopan Grobnik, ter iz sosednje Italije ekipa Proseka. Najbolje so se odrezale ekipe: četrto mesto ekipa Poljane (Hrvaška), tretje mesto ekipa iz Postojne, drugo mesto ekipa iz Hrpelj in zmagala je doma ekipa Košana II. Zmagovalec v bližanju je bil Toni Hren iz BK Košana, zmagovalec v izbijanju pa Alojz Žužek iz BK Oro Met Pivka.


Naše znamke


Naše znamke
Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!