Piščančje meso je odlična popestritev za žar

26 april 2017

Piščančji čevapčiči, pleskavice in nabodala Pivka so najbolj prodajanimi v Sloveniji

Pivka perutninarstvo nudi za žar široko paleto mesa in izdelkov: sveže pakirano in začinjeno meso, hrenovke za žar in piščančje hrenovke brez ovoja, piščančje čevapčiče, pleskavice in nabodala ter mini filetine in perutničke.

Po raziskavi družbe Nielsen so Piščančji čevapčiči, pleskavice in nabodala Pivka najbolj prodajanimi v Sloveniji.*

Ljubitelji piščančjega mesa prisegajo na nabodala Pivka, kjer je piščančje meso z dodatki paprike rahlo soljeno in tako že pripravljeno za pečenje. Odlična popestritev jedi na žaru na jasi ali v objemu doma so tudi piščančji čevapčiči in pleskavice Pivka. Narejeni so 100% iz piščančjega mesa in začinjeni z izbranimi začimbami. Ker so odličnega okusa ter BREZ umetnih barvil, BREZ ojačevalcev okusa  ter BREZ fosfatov,  so med podobnimi izdelki najbolj  prodajani v Sloveniji.* Piščančje meso Pivka je vir antioksidanta selen in ima certifikat Višja kakovost ter certifikat Izbrana kakovost.

Popestrite vaše žar dogodivščine na jasi ali na terasi s Pivka piščančjimi pleskavicami, piščančjimi čevapčiči, nabodali in drugim začinjenim mesom Pivka. Prižgite žar in zažarite tudi vi!

Peka zahteva koncentracijo in čas. Uspeh bo zagotovljen, če bomo uporabili preverjeno in kakovostno meso lokalnega izvora. Priprava piščančjih čevapčičev je tudi hitra. Iz embalaže jih vzamemo skupaj s priloženim papirjem, jih položimo na žar ter šele nato odstranimo papir. Popečemo jih z obeh strani  in nato čevapčiče ločimo. Pečemo jih lahko na žaru ali v ponvi. Nabodalca Pivka lahko po okusu še dodatno mariniramo.

Izbrano piščančje meso za žar Pivka

Piščančje predpakirano meso

Recepti za vaš žar

“Vir: Nielsen panel maloprodaje, vrednostna prodaja za izdelke v kategoriji piščančje meso z dodano vrednostjo, na trgu Total Slovenija “Key Account Index” z diskonti, za letno obdobje Dec’2015 – Nov’2016. Avtorske pravice © 2017, The Nielsen Company".


Naše znamke


Naše znamke
Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!