Novo na policah - narezane salame Pivka

31 maj 2019

Piščančje salame Pivka so odličnega okusa. Odslej jih najdemo že narezane in pakirane v priročni prenovljeni embalaži s kontrolirano atmosfero, ki ohranja njihovo svežino in varnost.

Hitra in vedno okusna rešitev za nenapovedane obiske ter hudo lakoto so narezki in sendviči. Rezine sveže narezane salame so najboljša rešitev za sendvič v popotnem nahrbtniku. Svežino in sočen karakter pa dajejo tudi mini prigrizkom in narezkom vseh večjih praznovanj.

Slika

Hladni narezek za družinska praznovanja

Hladni narezek je vedno odlična rešitev za praznovanja rojstnih dni, lahko ga ponudimo kot predjed ali popoldanski prigrizek. Pomembno je, da je narezek vedno svež in privlačen za oči. Rezine naj bodo enakomerne debeline. Če za rezanje uporabljamo domačo salamoreznico, bodimo pri rezanju natančni, da bodo salame narezane čim tanjše ter bodo tako okusnejše. Rezati moramo previdno, da ostanejo kolobarji celi in salama ob robovih ne cveti v neenakomernih oblikah. V veliko pomoč nam je lahko že pripravljen narezek, ki je pakiran v kontrolirani atmosferi. Le ta je lahko, že pripravljen, vedno v našem hladilniku. S tem se izognemo rezanju, rezine pa so vedno odličnega izgleda. Vedno pripravljen narezek nas reši tudi zagate, ko iščemo rešitve za prigrizke nenapovedanih obiskov.

Zgrabi in pojdi na nenapovedan potep

Priročno pakirane salame lahko ponudimo tudi za popotno malico najmlajših. Otrokom radi privoščimo zdravo in okusno malico. Na daljšem šolskem izletu ali družinskem potovanju nas lahko osveži smuti ali narezano sadje, moč in svežino pa nad da tudi sendvič s sočno salamo. Pripravimo ga lahko že pred odhodom od doma, v popotno torbo pa lahko pripravimo tudi že prerezano polnozrnato žemljo, ki mu dodamo še paket sveže narezane salame v kontrolirani atmosferi.

Kako so narejene?

Vedno sveže narezane salame Pivka so varno pakirane v kontroliranih pogojih tehnološko najbolj dovršene aseptične sobe za pakiranje v Sloveniji. Proizvodni proces se odvija v higiensko visoko nadzorovanih in obvladovanih pogojih dela, s čimer ohranjamo varnost in kakovost izdelka.

Slika


Naše znamke


Naše znamke
Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!