Recepti

Nadevane piščančje prsi s špinačo in gorgonzolo

S piščančjim mesom

Pečico segrejemo na 200 stopinj Celzija. Polovičke piščančjih prsi temeljito operemo in osušimo s papirnatimi brisačkami. V vsako polovico z nožem naredimo globoko zarezo, da dobimo žepek...

več ...

Piščančje prsi z zelenjavo

S piščančjim mesom

Piščančje fileje operemo in do suhega obrišemo s papirnatimi brisačkami. Česen olupimo in drobno sesekljamo. V skledi pripravimo marinado iz 4 žlic olivnega olja, limoninega soka, sesekljanega česa, soli in popra...

več ...

Piščančje prsi v paradižnikovi omaki

S piščančjim mesom

Čebulo in česen olupimo ter ločeno drobno sesekljamo. Olive izkoščičimo in zrežemo na manjše koščke, liste bazilike pa oplaknemo pod tekočo vodo in dobro otresemo. Polovičke piščančjih prsi operemo in dobro osušimo s papirnatimi brisačkami...

več ...

Piščančja obara

S piščančjim mesom

Piščančje meso narežemo na manjše kose. Čebulo olupimo in drobno sesekljamo. Korenje očistimo (po potrebi tudi ostrgamo), operemo in narežemo na približno 0,5 cm debele kolobarje...

več ...

Piščančji zrezki v gobovi omaki

S piščančjim mesom

Piščančje prsi razrežemo tako, da dobimo štiri debelejše fileje. Fileje začinimo s poprom in soljo. Šampinjone očistimo in operemo, ter drobno sesekljamo...

več ...

Naše znamke


Naše znamke




Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!