nalagam...

Pleskavice

Piščančje pleskavice so primerne za vse, ki želijo popestriti ponudbo jedi na žaru. Njihova priprava je hitra in enostavna. Pečemo jih lahko lahko nad ognjem ali v ponvi, kjer jih med peko lahko tudi zalijemo in kratko pokuhamo. Ponudimo jih kot prilogo krompirju ali v lepinji z ajvarjem in narezano čebulo. Pleskavice so narejene 100% iz piščančjega mesa in začinjene z izbranimi začimbami. Ponašajo se kar z dvema certifikatoma kakovosti. So vir antioksidanta selen. Imajo certifikat Višja kakovost ter certifikat Izbrana kakovost. Ker so odličnega okusa ter BREZ umetnih barvil, BREZ ojačevalcev okusa ter BREZ fosfatov, so najbolj prodajane piščančje pleskavice v Sloveniji. *

*“Vir: Nielsen panel maloprodaje, vrednostna prodaja za izdelke v kategoriji piščančje meso z dodano vrednostjo, na trgu Total Slovenija “Key Account Index” z diskonti, za letno obdobje Dec’2015 – Nov’2016. Avtorske pravice © 2017, The Nielsen Company".

Pakiranje

  • na pladenjčku, teža 400 g

Rok trajanja

  • 6 dni pri temperaturi od -1 do +4 °C

Povprečna hranilna vrednost na 100 g živila

  • Energijska vrednost: 631 kJ (151 kcal)
  • Maščobe: 8,6 g
  • Ogljikovi hidrati: <0,5 g
  • Prehranske vlaknine: <0,5g
  • Beljakovine: 18,4 g
  • Sol: 1,7 g
  • Selen: 15 µg (27 % priporočenega dnevnega vnosa)

Medalje


Naše znamke


Naše znamke