DOSTAVA NA DOM

POKLIČI: 070 550 834

OBČINE PIVKA, POSTOJNA, ILIRSKA BISTRICA 

NAROČI DOPOLDAN, PREVZAMEŠ POPOLDAN

Vaš čas je dragocen, zato vam Diskont Pivka prihaja naproti. Pokličite kar po telefonu in naročite vse kar potrebujete za zajtrk, kosilo ali piknik. Naročite lahko vse izdelke iz ponudbe Diskonta Kal z izjemo zamrznjenega programa. Prijazne prodajalke vam bodo na vašo željo tudi svetovale. Vse kar potrebujete lahko varno pripeljemo na vaš dom, brezplačno ob nakupu nad 50 eur. Veseli bomo vašega klica!

1.

POKLIČITE NAS
Naročanje je hitro, zanesljivo in preprosto.
Vsak delovnik od 9. do 12. ure.

2.

IZBERITE IZDELKE
Prijazna prodajalka vam bo sporočila

cene želenih izdelkov.

3.

PREVZEMITE DOSTAVLJENO
Naročene izdelke dostavimo od 13. do 16. ure popoldan. Plačate po predračunu ali ob prevzemu.

NAROČILA

Naročila sprejemamo od ponedeljka do petka od 9. do 12. ure na GSM 070 550 834 ali na telefon 05/ 70 31 020.
Sporočite nam svoje kontakte: ime, priimek, telefon in lokacijo prevzema. V kolikor želite plačati preko TRR tudi e-poštni naslov.

DOSTAVA

Izdelke dostavljamo ob delavnikih na območje občin Pivka, Postojna, Ilirska Bistrica in sicer od 13. do 16. ure po naslednjem razporedu: V Pivko vsak delovni dan, razen ob sobotah, nedeljah in praznikih; v Postojno ob torkih in četrtkih; v Ilirsko Bistrico ob sredah in petkih oz. po dogovoru, če ni preveč drugih že prej dogovorjenih dostav.

CENIK STORITEV

Minimalna vrednost naročila je 20 EUR. Za vsa naročila nad 50 EUR je dostava brezplačna. Stroški dostave pri nižjih zneskih od 50 EUR so 5 EUR.

CENIK IZDELKOV

Blago vam bomo zaračunali po ceniku Diskonta Pivka, veljavnem na dan naročila blaga. O trenutnih cenah se posvetujte s prodajalko. Vabimo vas, da na spletni strani Pivke spremljate tudi mesečne akcijske cene. Transportna embalaža je brezplačna.

PLAČILO

Plačilo je mogoče ob prevzemu s plačilno kartico ali pred prevzemom po predračunu, ki ga pošljemo na vaš e-naslov. Dostavo izvedemo po prejemu potrditve plačila. Plačilo z gotovino ni možno.

VARNOST

Varnost naših strank in zaposlenih je na prvem mestu. Spremljamo in upoštevamo vse ukrepe in priporočila NIJZ na področju COVID-19.

BOGATA PONUDBA IZDELKOV DISKONTA PIVKA 

sveže piščančje meso in izdelki Pivka

pečeni piščanci

celoten program ribjih dobrot Delamaris

mesne konzerve Delatera

izbrana ponudba izdelkov Kras

izdelki lokalnih kmetij: med, sir, jogurt, moka, kis, keksi

ostalo: kruh, mleko, jajca, vložena zelenjava, namazi, prigrizki

pijača

gnojila Bogatin

krmila Pivka