5 zvezdični Božič z Božičkovim piščancem

15 november 2018

Božič bo letos še posebej prazničen. Božiček je namreč za najsvetlejšo noč v letu izbral svojo priljubljeno jed ter jo preimenoval kar po sebi. Začinjen in nadevani piščanec pripravljen za peko, tako v adventnem času, najdemo v praznični preobleki.

Slika

Z njim bomo načrtovali nepozabne praznike. Iskali bomo zanimive načine dekoracije mize in prostora ter se z izbiro glasbe, dišavnic ter pogrinjkov pripravljali na prijetno božično vzdušje doma in drugje. Načrtovali bomo slavnostno večerjo v vseh hodih ter bogato družinsko božično kosilo. V krogu družine in prijateljev si bomo pričarali 5-zvezdični božič.

TAKO BODO PRAZNIKI POPOLNOMA BREZSKRBNI
PRIPRAVE NA PRAZNIKE
SUPER IDEJE ZA OKRASITEV DOMA

Vabljeni, da Božičkova piščanca poiščete na policah trgovin in sledite prazničnemu dogajanju na FB Pivkaperutninarstvo.

Slika

Začinjen in Nadevani Piščanec v praznični preobleki

Za prav poseben čas v letu sta se preoblekla v praznično podobo kar dva piščanca, pripravljena za peko.


Sodobni življenjski trendi zahtevajo od nas nov način prehranjevanja. Čeprav se zavedamo, da je uravnotežena in pestra prehrana nujnega pomena za zdravje, imamo kljub temu vse manj časa za pripravo jedi doma. Utrujeni od delavnika se zato ne želimo zaposliti še za dve uri s pripravo obroka, tako vse bolj posegamo po polpripravljenih proizvodih.

V Pivki d.d. smo zato pripravili linijo izdelkov »Pripravljeno za peko«, saj se zavedamo, da pravilno prehranjevanje predstavlja skrb za zdravje, hkrati pa nudi zadovoljstvo ob skupnih družinskih obrokih, ob praznovanjih in družabnih dogodkih. Rahlo smo jih začinili s skrbno izbranimi mediteranskimi začimbami. Za pripravo okusnega obroka odslej nimamo več skrbi, saj predpriprava ni potrebna, svoj čas lahko tako posvetimo prijetnejšim stvarem. Jed bo kljub temu prijetno in sveže zadišala iz domače pečice.

Med priporočljive načini priprave hrane nam strokovnjaki svetujejo: kuhanje v sopari in tudi pečenje z malo ali brez maščobe. Vse prednosti zdravega načina priprave prehrane smo združili prav v tem izdelku. Folija v katero je ovit piščanec omogoča, da se piščanec ali polovica piščanca pečeta v lastnem soku brez dodane maščobe in se zaradi folije tudi ne izsušita, pečica pa ostane čista. Posoda za peko je priložena, tako izdelku odstranimo le kartonsko embalažo in že ga lahko postavimo v peč. Neprijetno čiščenje pečice in pomivanje posode po obroku ni več potrebno. Da bi zaposlenim gospodinjam, aktivnim upokojencem in pridnim študentom prihranili čimveč časa, smo na prenosno kartonsko embalažo pripisali tudi različne recepte za prilogo ter navodila za pripravo in vsem zaželeli naj bodo prazniki v letošnjem letu še posebej veseli!


Naše znamke


Naše znamke
Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!